[ad_1]
طبق فهرست غنی چین از فوربس در سال 2020 ، کل ثروت 400 ثروتمند چین در سال گذشته از 1.29 تریلیون دلار به 2.11 تریلیون دلار رسیده است – افزایش کلی بیش از 60 درصد . برای کسانی که در این لیست هستند ، تقریباً دو سوم افزایش ثروت خود را مشاهده کردند. معیار ورود به لیست ثروتمندان سال گذشته 1.55 میلیارد دلار در مقایسه با آستانه 1 میلیارد دلار در سال 2019 بود. بیشتر این به دلیل افزایش و افزایش قیمت سهام است.
Nongfu Spring که در سپتامبر گذشته در هنگ کنگ در لیست عمومی قرار گرفت ، تا 17 دسامبر 120 درصد افزایش سهام داشت. Zhong Shanshan ، بنیانگذار این شرکت ، که ثروت او از 2 به 69 میلیارد دلار رشد کرد ، جایگزین Jack Ma به عنوان ثروتمندترین در چین شد. جک ما تنها شاهد افزایش 72 درصدی ثروت خود به 65.6 میلیارد دلار بود! در بازار آب بطری شده در چین ، Nongfu Spring اکنون تمام قفسه های بازار و دستگاه های فروش را اشغال کرده است. این شرکت با کنترل خود بر برخی از بهترین منابع طبیعی آب چین و استراتژی بازاریابی تهاجمی ، رقبا را بسیار عقب گذاشته است. سود آن از هر بطری فروخته شده 60٪ کل است.
گروه Midea ، تولید کننده پیشرو در زمینه لوازم الکتریکی در چین ، همچنین دارای رشد مداوم سهام خود است – از 56 RMB [$US8.65] در ابتدای سال به 95 RMB یا افزایش نزدیک به 70 درصد رسیده است. در سال 2016 ، این شرکت بخش لوازم خانگی توشیبا و یک تولید کننده ربات صنعتی به نام KUKA را خریداری و ادغام کرد و محصولات خود را متنوع کرد. Midea Group اولین شرکت لوازم خانگی چینی است که در رتبه بندی Fortune Global 500 قرار دارد. بنیانگذار آن He Henjiang همچنان مقام پنجم را در لیست ثروتمندان چین حفظ می کند.
محدودیت در فعالیت های شخصی به دلیل همه گیری COVID-19 ظهور سیستم عامل های تجارت الکترونیکی آنلاین را تحریک کرده است. به عنوان مثال قیمت سهام Pinduoduo از 38 دلار به 160 دلار افزایش یافت. این شرکت که بودجه ای را برای خریداران جهت تشکیل یا پیوستن به “تیم های” خریداران برای کاهش قیمت فراهم می کند ، به سرعت به دومین بستر بزرگ برای تجارت الکترونیکی در چین ، رتبه بندی تنها پس از Taobao.
تجارت الکترونیکی ارتباط تنگاتنگی با صنعت تحویل بسته دارد. در نتیجه ، شرکت عرضه کننده پیشرو چین ، SF Express ، نیز شاهد افزایش قیمت سهام خود از 37 RMB به 90 RMB بود. هوانگ ژنگ ، بنیانگذار Pinduoduo ، و وانگ وی ، بنیانگذار SF Express ، هر دو در ده لیست برتر ثروتمندان چین باقی مانده اند.
در چین مدت هاست که علی بابا و Tencent در صنعت IT چین نخبگان هستند و سهام آنها امسال نیز رشد می کند. با این حال اخیراً Alibaba ، Tencent و SF Express هر کدام 500،000 RMB توسط آژانس های ضد انحصاری جریمه شده اند ، یا چیزی در حدود 77،000 دلار ، یعنی کمی بیشتر از سیلی که به این بزرگترین شرکت ها خورده است. علل دقیق جریمه ها هرچه باشد ، این شرکت ها و صاحبان آنها ثروت عظیم و همچنین نفوذ سیاسی خود را حفظ کرده اند.
برخی از ثروتمندترین کارآفرینان سرمایه دار در چین از اعضای حزب کمونیست چین (ح.ک.چ) هستند ، از نمایندگان کنگره ملی خلق بوده اند و یا از اعضای کنفرانس مشورتی سیاسی وابسته مردم هستند.
فقط به ذکر چند مورد از بارزترین نمونه ها می پردازم: جک ما عضو حزب کمونیست چین است. وانگ جیانلین (بنیانگذار گروه واندا) عضو حزب ، نماینده در كنگره ملی خلق و عضو كنفرانس مشورتی سیاسی مردم است. خو جیا یین (رئیس گروه اورگراند) عضو ح.ک.چ و کنفرانس مشورتی سیاسی خلق است. لی جون (بنیانگذار شیائومی) نماینده کنگره ملی خلق است. پونی ما نماینده کنگره ملی مردم است. تامسون دونگشنگ لی (رئیس TCL) عضو حزب کمونیست چین و نماینده کنگره ملی خلق است.
در 6 دسامبر ، در حین جلسه کمونیست حزب کمونیست چین در مورد کار اقتصادی ، دولت برای جلوگیری از سلطه اقتصادی افراد فوق ثروتمند ، تغییراتی نمادین در آرمان های ضد انحصاری خود ایجاد کرد. در حقیقت ، این اتفاق قبلاً برای اکثر صنایع تحت سلطه یک یا چند الیگارشی رخ داده است.
در مصاحبه ای ، ژو هونگی ، بنیانگذار Qihoo 360 (یک شرکت امنیت اینترنتی) ، توضیح می دهد که هر بار که یک شرکت نوپا محصول جدیدی را به بازار عرضه می کند ، انحصارهای موجود به توسعه محصول مشابه خود می پردازند و ظهور هر رقیبی را خرد می کنند. هر توسعه فناوری اطلاعات جدید با همان نام خانوادگی مرتبط خواهد شد – Ma. به عبارت دیگر ، یا متعلق به Alibaba توسط Jack Ma یا Tencent توسط Pony Ma خواهد بود.
در حالی که سال گذشته الیگارشی های میلیاردر ثروت خیره کننده ای به دست آوردند ، مردم کارگر رکود اقتصادی کشور را متحمل شدند – میلیون ها نفر در نیمه اول سال گذشته شغل خود را از دست دادند. نشانه دیگری از وخامت استانداردهای زندگی کاهش چشمگیر فروش خرده فروشی است. طبق گزارش اداره ملی آمار چین ، از ژانویه تا نوامبر سال جاری ، کل فروش در صنعت خرده فروشی 4.8٪ از نظر اسمی و 7.3٪ در واقع در نتیجه افزایش بیکاری و حملات دستمزد کاهش یافته است.
ثروت فوق العاده ثروتمندان با سو explo استفاده بیش از حد از طبقه کارگر ارتباط مستقیم دارد. توسعه سریع تجارت الکترونیکی به صنعت تحویل سریع چین بستگی دارد که به نوبه خود متکی به نیروی کار ارزان است. کارگران بر اساس ساعات کار دستمزد کمی دریافت می کنند و غالباً اصلاً مزدی دریافت نمی کنند.
تبلیغات ح.ک.چ همچنان مباهات می کند که فقر مطلق در چین تقریباً ریشه کن شده است ، اما ارقام آن بر اساس سطح بسیار پایین فقر مطلق است – درآمد سالانه زیر 2300 یوان یا 352 دلار آمریکا. در حقیقت ، فقر بسیار گسترده است ، همانطور که در واقع نخست وزیر چین لی كقیانگ اذعان كرد ، كه ماه مه گذشته اظهار داشت كه 600 میلیون نفر در چین درآمد ماهانه زیر 1000 RMB دارند. [$US155].
برای ریشه کن کردن فقر ، چاره ای جز اجتماعی شدن ابزار تولید نیست. تا زمانی که تولید تابع سود سرمایه داران باشد ، در حالی که مصرف تابع دستمزدی است که سرمایه داران می پردازند ، این سیستم اجتماعی هرگز نمی تواند نوید زندگی بدون نیاز همه را بدهد. مالکیت خصوصی ابزار تولید را خاتمه دهید! به رژیمی که از این مالکیت خصوصی محافظت می کند پایان دهید!
[ad_2]