اپیدمی با مختل کردن صنعت غذا در سال گذشته رشد منفی را برای اولین بار در 19 سال گذشته گزارش کرد | روندهای کلی اقتصادی خبر مهم

[ad_1]

این اپیدمی مختل شد و مردم ترجیح دادند سه وعده غذا در خانه تهیه کنند. اگرچه اپیدمی در نیمه دوم سال گذشته به درستی کنترل شد و دولت مهمانی های سه گانه را راه اندازی کرد ، رستوران ها شاهد ازدحام جمعیت بودند. در سال 109 گردش مالی پذیرایی 777.6 میلیارد دلار NT بود که نسبت به سال گذشته 4.2 درصد کاهش داشت. برای اولین بار از سال 1991 ، رشد منفی وجود داشته است.

اداره آمار وزارت امور اقتصادی امروز نتایج نظرسنجی در مورد روند عمده فروشی ، خرده فروشی و پذیرایی در دسامبر سال گذشته و کل سال را اعلام کرد. گردش صنعت صنعت پذیرایی 71.8 میلیارد یوان در دسامبر سال گذشته بود ، که در مقایسه با سال قبل 0.6 کاهش داشت ، و در دسامبر 108 تنها 72.3 میلیارد یوان بود. برای کل سال ، 777.6 میلیارد یوان بود که سالانه 4.2 درصد کاهش داشت.

با نگاهی به ترکیب تجارت رستوران ، گردش مالی تجارت رستوران در دسامبر سال گذشته 59.4 میلیارد یوان بود که رشد سالانه 0.2٪ را نشان می دهد ، که در ماه مشابه سال گذشته یک رکورد است. هوانگ ویجی ، معاون اداره آمار ، تجزیه و تحلیل می کند که این عمدتا در هنگام کریسمس و در اوج فصل است. تحت تأثیر ، برخی از شرکت ها شام و فعالیت های پایان به پایان را لغو می کنند و شرکت های مستقر در ضیافت هنوز دندان های خود را جمع می کنند. رشد منفی گردش مالی بخشی از این افزایش را جبران می کند.

گردش مالی صنعت فروشگاه نوشیدنی 9.6 میلیارد یوان بود که 3/3 درصد رشد سالانه داشت. هوانگ ویجی گفت که این بیشتر به دلیل گسترش مداوم پایگاه ها و فعالیت های تبلیغاتی توسط برخی از شرکت ها بوده است. و کنترل مداوم مرزهای کشورهای مختلف ، که بر درآمد آشپزخانه های خالی ، پذیرایی و مراکز پذیرایی گروهی نیز تأثیر می گذارد. مقدار سالانه 23.7٪ کاهش می یابد

هوانگ ویجی خاطرنشان کرد که تحت تأثیر همه گیری ، صنعت غذا در نیمه اول سال گذشته متحمل خسارات سنگینی شده است. اگرچه پیشگیری از شیوع بیماری در تایوان در نیمه دوم سال کافی بود ، اما دولت همچنین کوپن های سه گانه برای تحریک مصرف صادر کرد. با فرصت های شغلی ، مانند جشنواره ها ، رستوران ها شاهد ازدحام جمعیت بودند ، اما آنها در طول سال هنوز قادر به انجام این کار نبودند. از سیاه به قرمز ، برای اولین بار در 91 سال گذشته ، رشد منفی مشاهده می شود.

هوانگ ویجی منتظر ژانویه سال جاری است که معتقد است اگرچه اوج فصل قبل از جشنواره بهار پایان دندان است ، اما همه گیری داخلی در حال گرم شدن است و اعلام شده است که برخی از رویدادهای بزرگ لغو یا به تعویق می افتند ، که ممکن است مقداری حرکت رشد را محدود کنید.

وی گفت: در صورت مهار اپیدمی و عدم رشد مداوم ، بازدهی صنعت غذا باید به آرامی افزایش یابد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.